Theater in de kerk – Bibliodrama

25 april 2019, door Webmaster PHG

‘Daniël en de Leeuw. Heb jij ‘t lef?’

Deze dag zal worden gehouden op zaterdag 11 mei aanstaande in de OLV van Lourdeskerk, Prins Bernhardlaan 66 in Bergen op Zoom. De organisatie ligt bij het jongerenpastoraat van Bisdom Breda in samenwerking met de werkgroep Theater in de Kerk en het Sint Franciscuscentrum

Achtergrond

Al meer dan vijftien jaar maken jongeren onder begeleiding in één dag van een Bijbelverhaal een complete theatervoorstelling. Met alles erop en eraan: drama, zang, muziek, dans, kostuum, decor, schmink, promotie (oa. social media) en natuurlijk techniek. De jongeren doen alles zelf en werken de gehele dag samen om ’s avonds een onvergetelijke productie neer te zetten. Deze samenwerking, ervaring en beleving zorgen ervoor dat de jongeren groeien door de ervaring die ze opdoen en dat ze de boodschap van Gods liefde in het Bijbelverhaal ontdekken en meedragen in hun leven.

Doelgroep

Alle tieners en jongeren tussen de 12 en 26 jaar uit het hele bisdom zijn van harte uitgenodigd om mee te doen.

Klik hier voor de rest van de informatie over ‘Theater in de kerk”.