Tentoonstelling ‘Goddelijk Gaaf Gregoriaans’

02 mei 2018, door Webmaster PHG

In het weekend van 5, 6 en 7 oktober 2018 wordt de Tentoonstelling ‘Goddelijk Gaaf Gregoriaans’ georganiseerd in de Laurentiuskerk in Dongen met oude kerk- en gezangboeken.
Voor deze tentoonstelling roepen wij mensen op om eens te kijken in hun boekenkasten of op zolder. Misschien heb je zelf of hebben jouw ouders wel een mooi exemplaar van een gebedenboek of een boek met Gregoriaanse gezangen. Graag willen wij die verzamelen en in dat weekend tentoonstellen. Als je deze boeken wilt uitlenen voor de tentoonstelling dan kun je dat doorgeven via e-mail: gerardenmiekejansen@home.nl.
Op zondag 7 oktober is er om 10.30 uur een viering met Gregoriaanse gezangen waaraan jij actief kunt deelnemen. Frans Bullens zal op 3 vrijdagavonden repeteren. Wil je deelnemen, dan graag ook een bericht naar bovenstaand e-mailadres.
Uitgebreide informatie volgt nog op: www.parochiedongen.nl