Renovatie grasstroken begraafplaats Rijen

14 april 2019, door Webmaster PHG

Doe het niet zelf! De hele begraafplaats wordt centraal aangepakt.

En zo ziet het ‘gras’ op het hele kerkhof er uit!!

Ten gevolge van de enorme droogte afgelopen zomer heeft het gazon zoveel geleden, dat het nu meer onkruid is dan gras. Binnen enkele weken zal de firma Brouwers uit De Moer de grasstroken bij de graven op het kerkhof renoveren. De stroken worden gefreesd, het oppervlak geëgaliseerd, goed bemest en opnieuw ingezaaid.
Bij de graven waar intussen door nabestaanden nieuwe graszoden zijn gelegd vragen we de firma het gazon zoveel mogelijk te sparen. Als u van plan bent om op korte termijn ook nieuwe graszoden op het graf van uw geliefde(n) te laten leggen, adviseren wij dit niet te doen en het resultaat van de renovatie af te wachten.
Pas na een paar maanden zien we een goed resultaat van de renovatie. Hopelijk krijgen we niet weer zo’n hete zomer, anders is misschien alles voor niets geweest, want sproeien of regelmatig water geven is nauwelijks mogelijk.
Bestuur Parochie Heilige Geest.