Pinksterestafette

17 juni 2020, door Webmaster PHG

Half mei kregen we de informatie door dat er vanaf Eerste Pinksterdag een Pinksterestafette georganiseerd zou worden. Onze parochie zou de derde statie zijn waar het vuur gebracht werd. In dezelfde week kregen we echter ook de protocollen binnen met richtlijnen voor het openen van onze kerken.
U heeft dan ook geen aankondiging van deze activiteit gezien. Toch hebben we een bescheiden activiteit op touw gezet. In samenspraak met de Evangelische Gemeente Hoop en met de Protestantse Gemeente Dongen en Rijen werd een geloofsgesprek van zes mensen opgezet.
Het gesprek ging over de vragen ‘Wat betekent het geloof voor jou? Spreek je daar met anderen over? Draag je het uit?’
In een Extra Pastorale Brief hebben we daarvan verslag gedaan. Als u op de mailinglist staat, krijgt u deze brief automatisch thuis. De brief kunt u ook op deze website vinden, onder de knop ‘Pastorale Brieven’.