Pelgrimstocht naar de Chrismaviering in Teteringen

10 april 2019, door Webmaster PHG

Op woensdag 17 april maken we een stevige wandeling naar de Chrismaviering om 19.00 uur in Teteringen. We hopen er samen met pelgrims uit andere parochies van het bisdom een rustgevende en inspirerende tocht van te maken. Onze pelgrimstocht start bij de Maria Magdalenakerk in Rijen. Via een landelijke en bosrijke route wandelen we naar de Willibrorduskerk in Teteringen. Het wordt een wandeling van ongeveer 18 km.
Tussen 11.15 uur en 11.55 uur verzamelen de pelgrims zich in het parochiecentrum in Rijen. Er is een kop koffie en gelegenheid om een zelf meegebrachte versnapering te eten.
Om 11.55 uur hebben we een korte viering met Pelgrimszegen in de Maria Magdalenakerk. Om ongeveer 12.15 uur vertrekken we naar Dongen. Om 13.30 uur krijgen we een kop koffie in het parochiecentrum van de Laurentiuskerk. We bidden samen en vertrekken om 14.15 uur naar Oosterhout. We verwachten rond 15.30 uur in Chemin Neuf aan te komen, ook daar is er koffie en houden we een gebed. Om 16.15 uur vertrek naar Teteringen. Aankomst om 17.45 uur, waar een kop soep en een broodje is.
We nodigen u nu al uit om deel te nemen aan deze inspirerende tocht. Geef u voor 10 april op bij het secretariaat van de parochie: info@parochieheiligegeest.nl.