Verslag van Palmpasen in de Annakerk

13 april 2017, door Webmaster PHG

Pastor Edith vertelde op vrijdag 7 april aan de kinderen van de groepen 1 t/m 5 van de Annaschool over Pasen en de traditie van de palmpaasstokken. Daarna gingen de kinderen zelf aan de slag met het versieren en brachten de kruizen naar de kerk. Afgelopen zaterdag was een groot aantal van deze kinderen in de viering. Zij luisterden goed naar het lange lijdensverhaal van Jezus. Na afloop wisten vooral de aanstaande eerste communicanten samen met Pastor Edith en aan de hand voorwerpen het verhaal goed samen te vatten. Enthousiast liepen zij mee in de processie door de kerk. Na afloop gingen de palmpaasstokken mee naar huis. Mooi om op deze manier te beginnen aan de Goede Week met kinderen, ouders en grootouders in de kerk.
Toos Snijders.