Oecumenische viering ‘To make you feel my love’

29 oktober 2017, door Webmaster PHG

Op zondag 5 november is er een oecumenische viering in het Cambreurcollege met de evangelische kerk ‘Hoop’, de protestantse gemeente Dongen/Rijen, de parochie Heilige Geest en de parochie Dongen en Klein Dongen-Vaart. Met als titel een mooi liefdesliedje van Bob Dylan: ‘To make you feel my love’.

De zanger heeft alles over voor zijn geliefde. Hij wil voor haar tot het einde van de wereld te gaan. Dylan kent de woorden uit de Bijbel. God houdt ons vast, al gaan we naar het einde van de wereld; Jezus zendt zijn leerlingen naar de uiteinden van de wereld om zijn boodschap van liefde te verkondigen. Rick en Esther Verkijk, van Hoop! evangelische kerk Dongen, zagen met eigen ogen hoe twee zendelingen een kleine kerk zijn begonnen in een geïsoleerd gebied in Groenland. Het leek het uiteinde van de wereld. Een gemeenschap met ernstige problemen, die geloof en steun van buiten goed kan gebruiken. In de oecumenische viering brengen we de woorden uit de Bijbel en het gelovig avontuur van deze twee zendelingen samen.
Plaats: het Cambreurcollege, Monseigneur Schaepmanlaan 13, Dongen.
Dag en tijd: Zondag 5 november, aanvang 10.00 uur.