Oecumenisch gesprek over het Onze Vader, Vader van ons Allen

25 oktober 2016, door Webmaster PHG

onze-vader-boekenleggerDrie bijeenkomsten in het parochiecentrum in Rijen.
Het Onze Vader is het bekendste gebed uit de christelijke traditie. De Hollandse en de Belgische woordkeuze liepen uiteen, zodat er twee katholieke, Nederlandstalige versies waren. De nieuwe vertaling van het gebed ‘het Onze Vader’ wordt 27 november ingevoerd in de Rooms-Katholieke Kerken in Nederland en België.
Het zijn kleine wijzigingen. Het aangepaste Onze Vader is een mooie gelegenheid om de diverse aspecten van dit gebed te bespreken.
Rob van Uden doet dat in drie bijeenkomsten: op woensdagen 30 november, 7 december en 14 december van 19.30 – 21.30 uur in het Parochiecentrum Rijen, Hoofdstraat 58.
De bijeenkomsten zijn bestemd voor zowel de katholieke als protestante gemeenschap.
Aanmelden: Secretariaat Parochiecentrum Rijen, telefoon 0161 222 833 of info@parochieheiligegeest.nl.
Zie ook www.oecumene.nl of klik hier voor de handreiking.