Lintjesregen

26 april 2018, door Webmaster PHG

Gerard de Graaf – Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Burgemeester Jan Boelhouwer zou ook Gerard de Graaf uit Rijen bij de lintjesregen van 26 april een Koninklijke Onderscheiding opspelden. Omdat hij toen met vakantie was, speldde burgemeester Jan Boelhouwer hem vanochtend (2 mei) de onderscheiding (Lid in de Orde van Oranje-Nassau) alsnog op, bij hem thuis. Gerard de Graaf zet zich in zijn woonplaats Rijen al 33 jaar op allerlei terreinen in voor de Parochie Heilige Geest. In Maastricht is hij al bijna dertig jaar een toegewijd en kundig vrijwilliger voor het Drukkunstmuseum.
Bron: Facebook Gemeente Gilze en Rijen. Zie ook: http://bit.ly/2JNVdgx

Corry de Hoon-Thielen – Lid in de Orde van Oranje-Nassau

foto Jacomijn DijkersRuim dertig jaar op allerlei terreinen werkzaam als vrijwilliger voor Parochie Heilige Geest in Rijen. Dit jarenlang naast haar baan in het Onderwijs bij Scholengemeenschap Tessenderlandt. Na pensionering (2008) nog intensiever aan de slag gegaan. Acht jaar toegewijd bestuurslid Stichting Katholiek Onderwijs: ‘volledig toegerust voor de haar opgedragen taken en altijd met een deskundige inbreng aanwezig in de vergadering’. Van grote betekenis (geweest) bij Bisdom Breda en voormalig dekenaat De Baronie van Bisdom Breda. Ook hier met grote kunde en betrokkenheid. Sinds kort ook actief als taalcoach voor vluchtelingen.
Bron: Gemeente Gilze en Rijen (26-04-2018)

Van harte proficiat.

En dat geldt ook voor Kees van der Made en Marianne van der Made-van Gils uit Dongen. Ook zij zijn benoemd als Lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege hun vele vrijwilligerswerk in Dongen en met name het werk dat ze doen voor onze samenwerkingsparochie Dongen en Klein Dongen-Vaart,