Lintje voor twee parochianen

25 april 2020, door Webmaster PHG

Bij de samenwerkende Parochie Heilige Geest en de Parochie Dongen en Klein Dongen-Vaart werden twee parochianen vereerd met een lintje. Ze werden lid in de Orde van Oranje-Nassau. Wij wensen beide parochianen van harte proficiat met deze mooie onderscheiding.

Parochie Heilige Geest

Anny Louws-Wouters

Zij verzorgt sinds 1988 het secretariaat van de Parochie Heilige Geest. Verder is ze lid van de Parochiekerncommissie in Rijen en van verschillende werkgroepen zoals Actie Kerkbalans en Wijkcontact en brengt ze op zondagen de Communie aan huis.
Sinds 2001 is Anny secretaris en vrijwilliger bij de Zonnebloem Rijen-Molenschot

Parochie Dongen en Klein Dongen-Vaart

Gerard Jansen

Gerard is vrijwilliger en bestuurslid bij diverse stichtingen en organisatie, waaronder het Oranje Comité Dongen, Stichting Parkplezier, de Stichting Dongense Jeugdraad en de Parochie Dongen en Klein Dongen-Vaart. Bij deze parochie is hij de vicevoorzitter van het gezamenlijk bestuur van beide parochies.

(bron tekst en foto’s Dagblad BNdeStem)