Koor Contrast weer van start

16 september 2016, door Webmaster PHG

Voor de mensen die ons nog niet kennen: wij zijn koor Contrast uit Rijen, een koor dat een tijd geleden is ontstaan uit het Jeugdkoor Maria Magdalena.
Jongeren die te oud werden voor het jeugdkoor vonden het eigenlijk jammer om te stoppen met zingen. Het plan is toen opgepakt om een Jongerenkoor op te richten onder de naam Contrast.
Contrast verzorgt een keer in de maand de viering in onze eigen Maria Magdalenakerk. Daarnaast verzorgen we ook uitvoeringen buiten de parochie. Het koor bestaat momenteel uit 16 leden. Het repertoire bestaat uit moderne muziek (pop, nederlandstalig, licht klassiek) voor binnen en buiten de vieringen.
Na een veelbewogen jaar is Contrast in september weer enthousiast begonnen aan een nieuw koorseizoen.
Na het vertrek van onze dirigente, vorig jaar augustus, zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe dirigent/pianist. Dit bleek een lastige opgave. Na een wat langere weg dan dat we gehoopt hadden, vonden we de klik met onze nieuwe dirigente Anne-Gert Werts en pianiste Monica Uitterhoeve. Ook hebben we een pianist die ons regelmatig uit de brand helpt en dat is Hans Winkel. We zijn erg blij met deze mensen!
Nu we weer een goede basis hebben voor de toekomst, zou het leuk zijn als jij ons koor komt versterken! Houd je van zingen en gezelligheid, kom dan geheel vrijblijvend een kijkje nemen op onze repetitie. We repeteren elke dinsdagavond van 20.15 uur tot 22.15 uur in het parochiecentrum naast de kerk.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peggy Groenen. Telefoon 06-30404564 of via e-mail: peggygroenen@ziggo.nl.
Koor Contrast