Kunstexpositie in de Maria Magdalenakerk

03 november 2017, door Webmaster PHG

Kinderen van KBS St Jozef doen mee aan de Kunstweek!

Stichting TooN! (het cultuurplatform voor Gilze-Rijen, waar je creatieve talenten kunt tonen en ontwikkelen) organiseert van 4 t/m 12 november de Kunstweek.

Ook de kunstwerken van de kinderen zullen te zien zijn tijdens een expositie in de Maria Magdalenakerk. Met als inspiratiebron de stroming De Stijl die 100 jaar geleden ontstond, zijn de kinderen onder leiding van Monique Beljaars aan het ontwerpen geslagen.  Op woensdag 8 november zal de expositie om 14 uur officieel geopend worden door wethouder Zwarts van kunst en cultuur. We zouden het leuk vinden als daar zoveel mogelijk gasten bij aanwezig zijn. De tentoonstelling zal op woensdag 8 november, zaterdag 11 november en zondag 12 november van 13 tot 16 uur geopend zijn.

Bron: nieuwsbericht van KBS Sint Jozef
Foto: BNdeStem, Stad en streek, 2 november 2017