Kijk eens in de Kerk tijdens de Jaarmarkt

18 oktober 2018, door Webmaster PHG

De Maria Magdalenakerk zet haar deuren open tijdens de jaarmarkt op dinsdag 23 oktober. We leggen de rode loper uit en hopen dat elen even binnenkomen om te genieten van de kunst in de kerk! Dit keer exposeren 15 kunstenaars hun werk met het thema: ‘Gevecht met de engel’. Voor kinderen is er een speurtocht en zijn er kleurplaten. De boekjes met uitleg over de glas in lood ramen en andere bezienswaardigheden van de kerk liggen al klaar om zelf op je gemak rond te kijken. De traditionele Gerarduskalender wordt in de kerk verkocht.
De werken van de Dongense kunstenaar/glazenier Jan Willemen worden in een film toegelicht. De kruiswegstaties zijn door Jan Willemen ontworpen en gemaakt. De Magdalenakinderen van de SOS-kinderdorpen uit Honduras zullen zich met foto’s en brieven presenteren.
We staan voor u klaar van 09.00-15.00 uur.