Kerstpakkettenactie Parochie Heilige Geest

02 januari 2020, door Webmaster PHG

Bedankt gulle gevers en enthousiaste vrijwilligers

Wij waren er stil van! Ook dit jaar weer zoveel spontane gevers. Bedankt iedereen die heeft meegedaan aan de Actie Kerstpakketten van de Parochie Heilige Geest. De werkgroep Diaconie bezorgt elk jaar kerstpakketten bij mensen die er een verdienen, maar er om wat voor reden dan ook, geen krijgen.

Het deed ons goed dat er zoveel mensen bereid waren hieraan mee te werken. We hebben dit jaar 106 pakketten kunnen uitdelen. Geweldig, want steeds meer mensen hebben het moeilijk en zijn blij met iets extra’s. Misschien vindt u dit weinig in vergelijking met voorgaande jaren, maar bij dit aantal moeten we twee kanttekeningen maken. Vanwege de nieuwe privacywet moet men zelf aangeven dat ze graag een kerstpakket willen ontvangen en niet iedereen durft dat te vragen. De 70 pakketten van de Rotaryclub zijn dit jaar verdeeld via de Voedselbank.

Wij bedanken basisschool de Brakken voor hun inzameling, iedereen die een of meerdere producten heeft gekocht bij de supermarkten en aan ons schonk. Wij bedanken de supermarkten Albert Heijn, Jumbo en Lidl voor hun fijne medewerking. CC de Boodschap voor het beschikbaar stellen van een ruimte en degenen die hun pakket hebben afgegeven bij het Parochiecentrum. En alle vrijwilligers die bij de supermarkten stonden, de producten sorteerden, de pakketten samenstelden en rond brachten.
HET WAS FANTASTISCH. HEEL HARTELIJK BEDANKT!
Werkgroep Diaconie Parochie Heilige Geest

(foto’s Frans Seelen)