Jaarbeeldverslag en nog meer

13 september 2016, door Webmaster PHG

jaarbeeldverdalg-2015-2016In week 37 valt het Jaarbeeldverslag 2015-2016 bij u in de brievenbus. Of misschien heeft u het al ontvangen. Opnieuw een mooie uitgave, deze keer in de pauselijke kleuren met de belangrijkste gebeurtenissen van het afgelopen jaar vanuit onze parochie en vanuit de parochie Dongen en Klein Dongen-Vaart. Tegelijkertijd wordt u de flyer van Voedsel voor de Ziel aangeboden met hun jaarprogramma. De eerste bijeenkomst is op maandag 26 september met een bespreking van het boek ‘De wandelaar’ van Adriaan van Dis.
U ontvangt ook de flyer ‘Torenlicht … LED it be’. Het startsein voor de actie Torenlicht is na de viering op 18 september bij de koffie. Tot slot ontvangen gezinnen met jonge kinderen ook de flyer met het jaarprogramma van de Gezinskerk. Wij wensen u veel leesplezier en ontmoeten u graag in de vieringen en op onze bijeenkomsten.