Gezinsviering Palmpasen

20 maart 2019, door Webmaster PHG

Voor alle kinderen met hun ouders, speciaal ook de communicanten!

Op Palmzondag 14 april gaan we samen eerst Palmpaasstokken maken. Daarna gaan we in processie naar de kerk, want het is feest. We vieren dat Jezus naar ons toe komt en ons altijd wil helpen. Wie wil jij helpen? Wie kan er een hart onder de riem gebruiken? De Palmpaasstok geef je na afloop aan iemand die je blij wilt maken. Bijvoorbeeld iemand die ziek is, zich alleen voelt of verdrietig is of …?
Neem zelf versiering mee om aan je Palmpaasstok te hangen. Wij zorgen voor het kruis, crêpepapier en het broodhaantje. Breng je het kruis later weer terug naar het parochiecentrum? Opgave vooraf is niet nodig.
De kinderen van de Jozefschool in Rijen hebben in de afgelopen weken geld gespaard voor de Vastenactie. In de viering in de Maria Magdalenakerk vertellen zij in een toneelstukje over de kinderen van Zambia.
Let op: tijd en plaats zijn anders dan anders.

Basisschool St. Jozef, ingang Kloosterstraat om 10.00 uur.

Daarna gaan we in processie naar de Maria Magdalenakerk. Daar eindigen we rond 11.15 uur.