Fotowedstrijd ‘De kerk door jouw ogen’

18 oktober 2018, door Webmaster PHG

Wat zie jij voor je als je aan de kerk denkt?

Kerken zijn bepalend voor ons land. Het zijn de kerktorens die al van ver verklappen waar het hart van een dorp of stad is. Het zijn de harten van mensen die van de kerk een levende gemeenschap maken. Vanuit het geloof in Gods liefde: ontmoeting, inspiratie, zorg voor elkaar, feesten en levensgebeurtenissen, cultuur, omzien en betrokkenheid. In de kerk gebeurt het!

De kerk door jouw ogen.

Wat spreekt jou zo aan in de kerk? Laat het zien door mee te doen aan de fotowedstrijd van Actie Kerkbalans. Maak een foto waarop je laat zien wat de kerk voor jou zo waardevol maakt. Iets dat je ontroert, even stil maakt, in beweging zet, of doet lachen.
Maak de foto zoals jij ‘m het liefst maakt: snel met je telefoon of professioneel met je spiegelreflex camera. En als u meedoet aan de wedstrijd, stuur dan uw foto ook naar de parochie via redactieraad@parochieheiligegeest.nl.
Lees hier verder voor meer informatie en de voorwaarden.
Werkgroep Actie Kerkbalans