Expeditie Bethlehem

23 november 2017, door Webmaster PHG

Loopt u mee met de kerstwandeling ‘Expeditie Bethlehem’ op zaterdag 16 december in Dongen?
U wandelt langs verschillende scenes van het kerstverhaal. Tijdens deze wandeling wordt de geboorte van Jezus op een spraakmakende manier verteld en verbeeld met toneel, zang en dans. Beleef het eeuwenoude kerstverhaal en wandel mee!  Burgemeester Marina Starmans verricht om 17.00 uur de opening bij de Oude Kerk in de Kerkstraat.
U kunt met de wandeling starten tussen 17.00 uur en 19.30 uur. Dit gebeurt in groepen onder leiding van een gids. U bent ongeveer anderhalf uur onderweg. Na de wandeling is er in de Oude Kerk warm drinken en wat lekkers.
Deelname is gratis. U hoeft zich niet vooraf aan te melden.
Expeditie Bethlehem wordt georganiseerd door de gezamenlijke kerken van de gemeente Dongen.

U vindt de kerken van de gemeente Dongen op facebook: www.facebook.com/kersttochtdongen