Driekoningen zingen op vrijdag 6 januari.

17 december 2016, door Webmaster PHG

Op vrijdag 6 januari 2017 is het Driekoningen. Op die dag gaan kinderen langs de deuren om Driekoningen te zingen.
Driekoning2016 M-schot (3) (1024x883)In Rijen vragen zij een donatie voor de ‘Magdalenakinderen’, die wonen in het SOS-kinderdorp Tela in Honduras. In Molenschot collecteren ze voor de Verre Vriendjes van Namibië van pater Martin van der Avoird.
Iedereen kan meedoen! Via sommige scholen worden collectebussen geregeld, maar je kunt je ook opgeven vóór of op woensdag 4 januari bij het secretariaat van de parochie, telefoon 0161-228333, of via info@parochieheiligegeest.nl.
Op 6 januari kunnen de collectebussen worden ingeleverd.
In Rijen in het Parochiecentrum van 18.00 uur tot 19.30 uur. In Molenschot staan de deuren van de Annakerk open om 18.30 uur. Kom als koningen verkleed. Natuurlijk is er weer warme chocolademelk of iets fris en een lekker koekje.
Wij hopen op veel belangstelling van kinderen die gaan zingen. En ouderen: let erop dat de bel kan gaan op vrijdag 6 januari, want dan zingen de koningen. Geef gul voor de Magdalenakinderen of de Verre Vriendjes, maar vergeet ook de koninkjes niet met wat lekkers!
De Parochiekerncommissie Molenschot en Rijen wensen u alvast een mooie Kersttijd.