Drie Koorjubilea bij Parochiekoor Rijen

28 oktober 2019, door Webmaster PHG

In september vierden drie koorleden van Parochiekoor Rijen een koorjubileum.
Twee zondagen achter elkaar was het feest. Op zondag 15 september vierde Corry Joosten het feit dat ze 25 jaar geleden, op 13 september 1994, lid werd van het kerkkoor in onze parochie.

Op zondag 22 september was de feestelijke aandacht bestemd voor Jeanne Heijne die op 1 mei 1979 het koor kwam versterken en dus nu haar 40-jarig jubileum mocht vieren.
Diezelfde zondag vierde Corrie Hermens haar 50-jarig koorjubileum. Zij werd op 1 maart 1969 lid van het koor.
Alle drie de dames werden verblijd met een onderscheiding van de Nederlandse Sint Gregoriusvereniging. Deze onderscheidingen werden uitgereikt door de voorganger, Pastor Simon Kuijten. Voor Corry Joosten was dat de zilveren medaille en voor Jeanne Heijne de gouden. Aan Corrie Hermens, die de gouden medaille reeds bij haar 40-jarig jubileum kreeg, werd nu het jaarteken “50” uitgereikt.
Na de vieringen was er een gezellig samenzijn met koorleden en diverse familieleden van de jubilarissen. De drie jubilarissen kunnen trots zijn op zoveel jaren koorzang en terugkijken op een mooi jubileumfeest.