De klusploeg

04 september 2018, door Webmaster PHG

De Parochie Heilige Geest kent veel vrijwilligers, die allerlei taken vervullen. Elke maand stellen wij een groep aan u voor. Deze keer de medewerkers van de klusploeg.
Sluit de deur niet goed? Moet er een lamp vervangen worden? Lekt die kraan nog steeds? Heeft het schilderwerk toch echt een opknapbeurt nodig? Wat is er nu weer kapot?
U kent dat wel. Er is om en rond het huis altijd van alles te doen. Dat geldt ook voor de gebouwen van de parochie. Gaat er iets kapot bij de Maria Magdalenakerk of het parochiecentrum, dan komen vrijwilligers van de klusploeg in actie. Voor alle (kleine) herstelwerkzaamheden wordt een beroep gedaan op deze werkgroep; vrijwilligers die het belangrijk vinden dat de gebouwen goed onderhouden worden en er netjes uitzien. Die de daad bij het woord voegen en van aanpakken weten. Er is altijd wel iets te doen!
Klachten, wensen of gebreken kunnen worden doorgegeven aan de klusploeg via het secretariaat of opschrijven in het klusschrift in de keukenla van de kerk. De klussers proberen dit de eerstvolgende klusochtend op te lossen. Kan het niet wachten, dan gebeurt het tussendoor.
Vind je ‘klussen’ leuk? Wil je een keer proberen of het iets voor je is, kom gerust langs om te kijken en om een kopje koffie te drinken. We klussen elke eerste zaterdagochtend van de maand. We drinken koffie om 10.30 uur. Of je nu twee rechter handen hebt of twee linker (links en rechts mag ook), je bent welkom om mee te komen klussen.