Conferentie “Missionaire Parochie’ opnieuw uitgesteld

04 mei 2020, door Webmaster PHG

De conferentie ‘De Missionaire parochie – Als God renoveert’ wordt opnieuw uitgesteld, in ieder geval tot het najaar van 2021. De beslissing om de conferentie opnieuw uit te stellen valt zwaar, maar blijkt na overleg met het Canadese team van fr. James Mallon en de landelijke partners noodzakelijk. Lees hier het volledige persbericht.

Webinars met fr. James Mallon
Het goede nieuws is echter, dat er in juni a.s. twee webinars worden gehouden met fr. James Mallon, en wel op vrijdagmiddag 19 juni 2020 om 15:00 uur (voor priesters, diakens en diegenen die hiervoor in opleiding zijn) en op maandagavond 22 juni 2020 om 20:00 uur voor alle belangstellenden. Beide webinars worden gehouden via het Zoom platform en in het Engels, waarbij indien gewenst vertaling plaatsvindt in het Nederlands en in het Frans. Klik hier voor meer informatie.

U tijdig inschrijven en eventuele vragen doorgeven is belangrijk voor een vlotte logistieke voorbereiding van het webinar. We danken u reeds bij voorbaat voor uw bereidwillige medewerking en kijken uit naar uw deelname! De webinars zijn gratis maar een vrijwillige bijdrage wordt sterk gewaardeerd. Klik hier om dit initiatief te steunen.

Met vriendelijke groet

De Missionaire Parochie