Carnavalsmis Papslokkersgat 2017

23 februari 2017, door Webmaster PHG

Op zondag 26 februari is de traditionele carnavalsviering in de Annakerk in Molenschot om 11.00 uur met diaken Rob van Uden.
‘44 jaor motte dubbel 4444’ is het motto van de carnaval voor 2017.
Het thema van de viering is hetzelfde, dus ‘dubbel vieren’. Carnaval is het leven vieren. De dagelijkse zorgen even loslaten en samen met elkaar vieren dat je leeft.
De prinses en haar gevolg is natuurlijk ook aanwezig en ons parochiekoor zingt de mooiste vrolijke liedjes onder leiding van organist Anton van Vulpen. De Markoevermuzikanten zijn ook van de partij, onder leiding van dirigent Wim Graafmans. Zij luisteren met hun carnavalsmuziek de viering op.
Zet uw feestmuts op en doe je gekste pak aan en kom mee 4444 want het is natuurlijk het fijnste als er zoveel mogelijk mensen aanwezig zijn. We gaan immers ‘dubbel vieren’ dus breng je familie en vrienden mee zodat we echt met een ‘dubbel’ aantal mensen aanwezig zijn. Want: feesten doe je niet alleen, daarvoor moet je samen zijn. Na de viering drinken we lekker koffie of thee met cake bij ‘t Engeltje.
Met papslokkersgroeten,
De voorbereidingscommissie