Carnavalsmis in Molenschot

11 februari 2020, door Webmaster PHG

Op zondag 23 februari om 11.00 uur is er in de Annakerk een Carnavalsviering met het thema ‘Ut schilt niks’. Pastor Edith Hertog gaat voor, het parochiekoor zingt en de Markoevermuzikanten zorgen voor de muzikale klanken. Prins Pap met de volledige Jeugdraad van Elf en het bestuur van de Carnavalsstichting zijn aanwezig.
De kerk hangt vol slingers en de kinderen zijn er klaar voor. De Raad van Elf heeft het dansje al geoefend en zal in de kerk een demonstratie geven. We gaan er met z’n allen een mooie viering van maken. Met Carnaval vieren we dat ‘Ut niks schilt’, maar in de kerk feesten we ook op onze manier. Dus zet oewe hoed op, trek oew carnavalscostuum oan en kom mee vieren.
Na afloop gaan we koffie drinken bij Het Engeltje en luisteren naar carnavalsmuziek.
Tot 23 februari om 11.00 uur in onze Annakerk in het Papslokkersgat.