Cantors gevraagd voor vieringen met samenzang

19 januari 2017, door Webmaster PHG

In de Maria Magdalenakerk in Rijen zijn regelmatig weekendvieringen waarbij geen koor betrokken is. Maar natuurlijk zijn muziek en zang mede bepalend voor een sfeervolle viering. In de vieringen zonder koor vervullen de organist en cantor daarom een belangrijke rol. Samen zetten zij de liederen in, zodat het voor de kerkgangers makkelijk is om mee te zingen. De liederen die gezongen worden, staan allemaal in de bundel ‘Gezangen voor Liturgie’. Deze bundel is in gebruik in onze parochie en natuurlijk ook beschikbaar voor organist en cantor.
Hebt u affiniteit met kerkmuziek en bent u ongeveer 3 tot 4 keer per 2 maanden bereid een weekendviering als cantor muzikaal mee op te luisteren, stuur dan een e-mail voor meer informatie naar willyvanderput@planet.nl of neem telefonisch contact op met haar via 06-20589865.