Bezoek Mariatentoonstelling

16 mei 2017, door Webmaster PHG

Gaat u ook mee naar Utrecht naar het Catharijneconvent?
Vanuit onze parochies willen we op vrijdag 16 juni een bezoek brengen aan de tentoonstelling ‘Maria’. We gaan gezamenlijk met de trein naar Utrecht en lopen naar het museum Catharijneconvent. Daar verzorgen de pastores een rondleiding en is er voldoende tijd om nog verder het museum te bezoeken.
Voor de treinreis gebruiken we een groepsretour, dat kost voor 10 personen € 7,00 per persoon.
De entree voor het museum is € 12,50 of gratis als u een museumjaarkaart hebt. Voor iedere bezoeker geldt wel een extra toeslag van € 3,00 vanwege deze bijzondere tentoonstelling.
De koffie en lunch zijn op eigen gelegenheid en kosten.
We vertrekken samen om 9.30 uur vanaf het station in Rijen en verwachten om 17.00 uur weer terug te zijn.
Aanmelden kan tot en met zondag 11 juni op het secretariaat van onze parochie (0161-222833), met opgave van naam, adres, e-mail en telefoonnummer of via teamassistente@parochiedongen.nl.
Graag aangeven wanneer u gratis kunt reizen.
Meer informatie vindt hier in de folder, die ook achter in de kerken ligt.
Pastor Rob van Uden