Bep Ghijsens-Loonen: Lid in de Orde van Oranje-Nassau

30 april 2017, door Webmaster PHG

Bep maakt wekelijks vele uren voor de Zonnebloem Rijen-Molenschot en doet dat al zestien jaar. ‘Wat zij aan werk verzet is eigenlijk niet te beschrijven’ zo geeft de Zonnebloem aan.
Blijmoedig en hartelijk; steun en toeverlaat; ‘een vrouw van stavast’ met veel mensenkennis.
Stuurt vrijwilligers aan, koppelt gasten aan vrijwilligers; legt alle Zonnebloemactiviteiten vast, bezoekt accommodaties, regelt busreizen, zorgt voor een vlekkeloos verloop en neemt met een vrolijke lach weer afscheid……
Ze hield bij Turn- en Gymnastiekvereniging FLOS onder het motto ‘geen cent teveel uitgeven’, de financiële touwtjes goed in handen.
Deed daar ook de ledenadministratie en voerde allerlei andere verenigingsactiviteiten uit, met als hoogtepunten het 50- en 55-jarig bestaan van de vereniging.
Hakte knopen door, toonde zich een groot organisatietalent en had vooral ook het hart op de juiste plaats.
2001 – heden Vrijwilliger en bestuurslid Zonnebloem Rijen- Molenschot
2001 – 2011 Bestuurslid, penningmeester en ledenadministratie Turn- en Gymnastiekvereniging FLOS in Rijen
Bij de Parochie Heilige Geest is Bep al vele jaren actief als loper voor de Actie Kerkbalans, het Jaarbeeldverslag en de Kledingacties.