Annakerk viert Carnaval in Eucharistie

31 januari 2018, door Webmaster PHG

‘Tis hier te breed en doar te lang’

Op zondag 11 februari om 11.00 uur vieren we Carnaval in de Annakerk met een Eucharistie, waarin pastor Joost de Bont voorgaat. Inhoud: Voor de muzikale klanken zorgen de Markoevermuzikanten en het parochiekoor. Onze prins Pap, de volledige Jeugdraad van Elf en het bestuur van de Carnavalsstichting zijn erbij. De kerk hangt vol slingers en de kinderen zijn er klaar voor. De Raad van Elf heeft het dansje al geoefend en zal in de kerk een demonstratie geven. We gaan er met z’n allen een mooie viering van maken want of je nu te breed of te lang bent, in de kerk is iedereen van harte welkom om het feest mee te vieren. Dus zet oewe hoed op, trek oew carnavalscostuum oan en kom mee vieren. Na de viering gaan we lekker koffie drinken bij Het Engeltje en luisteren naar carnavalsmuziek.
Tot 11 februari om 11.00 uur in onze Annakerk in het Papslokkersgat.