Actie Kerkbalans 2020

11 februari 2020, door Webmaster PHG

De afgelopen weken hebben alle parochianen een persoonlijke uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan de Actie Kerkbalans. In 2019 hebben we ons streefbedrag gehaald. Heel hartelijk dank daarvoor. Vanaf augustus hebben we de stand van zaken per maand in beeld gebracht met een thermometer. In 2020 laten we iedere maand de stand zien met een levensgrote thermometer in de kerken in Rijen en Molenschot. Ter introductie stond de thermometer in het weekend van 8 en 9 februari in de viering op het altaar met het resultaat tot en met 31 januari.
We vullen iedere maand de thermometer met gele balletjes, zodat u in één oogopslag kunt zien hoever we zijn.
In de Maria Magdalenakerk wordt de stand bijgehouden voor Rijen en Hulten. Ook in Molenschot staat een thermometer. We hopen in 2020 ons streefbedrag te halen en dat er voortdurend aandacht is voor deze actie.
Doet u ook mee? Alvast hartelijk dank.