Accepteert de gemeente Gilze en Rijen armoede?

12 maart 2018, door Webmaster PHG

Politiek Debat
De werkgroep Diaconie van de Parochie Heilige Geest organiseert een debat met de politieke partijen. Het thema van het debat is: ’Accepteert de gemeente Gilze en Rijen armoede?’
Alle politieke partijen die aan de verkiezingen meedoen, zijn uitgenodigd om deel te nemen aan deze avond. Door een prikkelende inleiding over de visie van de kerk op de universele bestemming van de goederen willen we de toon van de avond zetten.
Dr. Vincent de Haas, theoloog en diaken, zal de inleiding verzorgen. De vertegenwoordigers van de politieke partijen komen aan het woord om het onderwerp ‘armoede’ in hun partijprogramma toe te lichten. De aanwezige bezoekers krijgen daarna de gelegenheid met de vertegenwoordigers van de politieke partijen hierover in debat te gaan.
Het debat is op donderdag 15 maart om 20.00 uur. U bent van harte welkom in het Parochiecentrum van de Parochie Heilige Geest, Hoofdstraat 58, Rijen.
Werkgroep Diaconie Parochie Heilige Geest