Kerstpakkettenactie Parochie Heilige Geest

12 december 2019, door Webmaster PHG

Inzamelingsactie bij supermarkten op 13 en 14 december.

Veel mensen krijgen rond Kerstmis als blijk van waardering wat extra’s, vaak in de vorm van een kerstpakket. Er is echter een groep mensen die geen extraatje met Kerstmis krijgt, terwijl ze dat wel verdienen.

Heeft u een pakket voor hen?

Krijgt u een kerstpakket? En vindt u misschien dat u het eigenlijk helemaal niet nodig heeft? Schenk dan uw pakket aan een ander! U zult merken dat geven net zo bevredigend is als krijgen, misschien zelfs nog wel meer. Zeker met Kerstmis!!
U kunt natuurlijk ook zelf een pakket samenstellen met producten die Kerstmis tot een echt feest kunnen maken en dat bij ons afgeven. De pakketten worden door ons anoniem aangenomen en ook anoniem afgegeven.
Doe mee en lever uw kerstpakket in bij het Parochiecentrum, Hoofdstraat 58 in Rijen, naast de Maria Magdalenakerk. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 12.00 uur. Woensdag 18 december is de laatste dag dat u een pakket kunt inleveren.

Inzamelingsactie bij supermarkten

Omdat steeds minder mensen een traditioneel kerstpakket ontvangen, hebben wij de afgelopen jaren bij de supermarkten gestaan met de vraag of u één extra product wilde kopen en dat aan ons wilde schenken. Dat was een enorm succes. Daarom herhalen we ook dit jaar weer deze actie. Op vrijdag 13 december en zaterdag 14 december staan wij bij de supermarkten van Albert Heijn en Jumbo in het winkelcentrum de Laverije en alleen op vrijdag 13 december ook bij de Lidl in de Stationsstraat.
Wij hopen dankzij uw medewerking ook dit jaar weer een groot aantal pakketten door te mogen geven in Hulten, Molenschot en Rijen.

Doe mee, zodat Kerstmis voor ons allen een feest kan zijn!

Alvast hartelijk dank, Werkgroep Diaconie van de Parochie Heilige Geest.
Voor vragen kunt u contact opnemen met Mia Hesemans (miahesemans@gmail.com)