Kindje wiegen

Kerstmis is een feest om samen met de hele familie te vieren. Het feest van de geboorte van het Kerstkind. Veel mensen bezoeken met Kerstmis een kerk.

Elk jaar vieren we dit mooie feest ook met de kleinsten onder ons. Dat doen we in de viering van ‘Kindje wiegen’. We zingen een paar liedjes, maken een optochtje en steken een kaarsje aan voor het kindje Jezus.
En … we eten een beschuitje met muisjes.

Hebben jullie zin om te komen? Dat is fijn, want jullie zijn allemaal welkom op Eerste Kerstdag. Dan maken we er samen een mooie viering van.

Nieuwsberichten over het ‘Kindje wiegen’.

• Kindje Wiegen op Eerste Kerstdag – december 2018

Op 25 december is er in de Annakerk te Molenschot om 11.45 uur Kindje Wiegen, een korte viering met het thema ‘Droom van een kind’. We vieren de geboorte van het kindje Jezus. Er is een optocht met lichtjes door de kerk en we vertellen een kerstverhaal. Alle gezinnen met kleine kinderen uit de hele parochie Heilige Geest zijn van harte welkom. Opa’s en oma’s, broers en zussen mogen natuurlijk ook mee!! De kerk is open vanaf 11.30 uur.
    Parochiekerncommissie Anna Molenschot.