Driekoningen zingen voor de Magdalenakinderen 2019

12 december 2018, door Webmaster PHG

Op zondag 6 januari is het weer Driekoningen. In Rijen wordt de traditie van Driekoningenzingen voor de Magdalenakinderen voortgezet.
Kinderen gaan, als koningen verkleed, langs de deuren om te zingen. Het geld dat ze daarmee ophalen is bestemd voor de 24 geadopteerde Magdalenakinderen die wonen in het SOS Kinderdorp Tela in Honduras.
Op donderdagochtend 3 januari kunnen Driekoningengroepjes, die dit niet via de scholen hebben geregeld, collectebussen en buttons ophalen bij het Parochiecentrum van 10.00 tot 12.00 uur.
Na het zingen op 6 januari kunnen de kinderen vanaf 17.00 tot 18.30 uur hun collectebussen inleveren in het Parochiecentrum. De opbrengst wordt geteld en er is limonade, chocolademelk en lekkers. Er is een fotostudio ingericht om een supermooie foto te maken van alle groepjes.
Zijn er nog vragen over de Driekoningenactie of wilt u meer inlichtingen, bel (0637604096) of mail Gerard de Graaf, gerardboven@gmail.com.