Kerstpakkettenactie Parochie Heilige Geest

13 januari 2019, door Webmaster PHG

Bedankt alle gulle gevers en medewerkers.

Bedankt iedereen die heeft meegedaan aan de Actie Kerstpakketten van de Parochie Heilige Geest. Zoveel spontane gevers en vrijwilligers. Wij waren er stil van! De werkgroep Diaconie heeft ook dit jaar weer voor kerstpakketten gezorgd voor mensen die wel een extraatje verdienen.

Het deed ons goed dat er zoveel mensen bereid waren hieraan mee te werken. Geweldig, want steeds meer mensen hebben het moeilijk en zijn blij met iets extra’s.
Wij bedanken de Rotaryclub Gilze-Rijen en Dongenvallei, basisschool de Brakken, de supermarkten Albert Heijn, Emté en Jumbo voor hun fijne medewerking, CC de Boodschap voor het beschikbaar stellen van een ruimte, al degenen die hun pakketten hebben afgegeven bij het parochiecentrum, alle mensen die een of meerdere producten hebben gekocht bij de supermarkten en deze aan ons geschonken hebben en tenslotte alle vrijwilligers die bij de supermarkten hebben gestaan, de producten gesorteerd hebben, de pakketten hebben samengesteld en rond gebracht.

HET WAS FANTASTISCH. HEEL HARTELIJK BEDANKT!

Werkgroep Diaconie Parochie Heilige Geest