Doe mee met de kerstpakkettenactie

02 december 2017, door Webmaster PHG

Wij staan op 8 en 9 december bij de supermarkten
Steeds minder mensen ontvangen een traditioneel kerstpakket, daarom staan wij al een aantal jaren bij de supermarkten met de vraag of u een extra product wil kopen en dat aan ons wil schenken. Dat was een enorm succes. Daarom herhalen we dit jaar deze actie. Op 8 en 9 december staan vele vrijwilligers bij de supermarkten Albert Hein, Emté en Jumbo klaar om uw giften in ontvangst te nemen.

Wij zorgen ervoor dat er mooie pakketten worden gemaakt, die in Rijen, Hulten en Molenschot worden bezorgd aan hen die het nodig hebben. Vorig jaar hebben we 250 pakketten kunnen uitreiken. Wij hopen dat dit jaar te evenaren. Weet je dat je ook je eigen kerstpakket kunt afgeven of zelf een pakketje kunt maken? Geef dat af bij het Parochiecentrum, Hoofdstraat 58 in Rijen, naast de Maria Magdalenakerk. Openingstijden: maandag t/m donderdag van 9.30 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur, op vrijdag van 9.30 tot 12.00 uur.
Doe mee, zodat Kerstmis voor ons allen een feest kan zijn!
Voor vragen: miahesemans@gmail.com
Alvast hartelijk dank.
Werkgroep Diaconie van de Parochie Heilige Geest.