Ben je klaar voor het verhaal

Verslag Gezinskerk

Zo werd iedereen die op 29 september binnenkwam, verwelkomd in de kring. Zittend in een kring wordt een verhaal uit de Bijbel in beeld gebracht. In een klein stukje woestijn ontvouwt zich vandaag het verhaal van Abraham en Sara die wegtrekken naar een onbekend land. Met grote aandacht wordt het verhaal op de voet gevolgd.
Het verhaal is klaar, we leunen wat achterover en verwonderen ons erover. Wat vind jij het mooiste in dit verhaal? De antwoorden die naar boven komen, verrassen en maken indruk.
Na een half uur is het tijd om aan het werk te gaan met het verhaal, helemaal voor jezelf. Dienan en Izabella maken de eerste voetstap voor het nieuwe wandkleed van de gezinskerk. Het wandkleed hangt in de grote zaal van het parochiecentrum.