Goed bericht van de engelen op kerstavond

06 januari 2018, door Webmaster PHG

Het was een gezellige drukte in de Maria Magdalenakerk op kerstavond. Honderden mensen, groot en klein, kwamen naar de viering van de Gezinskerk. Al voordat de viering begon, zongen de MM-Kidzz de mooiste kerstliederen. Iedereen was in een opperbeste stemming, want op die avond kregen we ‘Goed bericht van engelen’. In het kerstverhaal vertelden zij ons dat er een kindje was geboren in een stal. Dat kindje is Jezus, een redder voor ons allemaal!
Een levensgrote engel zagen we door de kerk vliegen tot boven de kerststal. Daar bleef de engel de gehele kersttijd stil aanwezig, om Maria, Jozef en hun kind te beschermen. Zo werd de engel een voorbeeld voor ons allemaal. Want ook wij willen als engelen zijn: beschermend voor de mensen om ons heen. Vooral voor hen die onze liefde en aandacht het meest nodig hebben. Alle kinderen mochten een ‘engel’ mee naar huis nemen, om thuis het ‘Goede bericht’ helemaal tot zich door te laten dringen.
Werkgroep Gezinskerk