Gezinskerk Verslag 2017-2018

Met vrienden kom je er wel!

02 juli 2018, door Webmaster PHG

De zomerafsluiting van de gezinskerk was dit jaar buiten in het bos rond de Duiventoren. Kinderen en ouders leefden zich in in het verhaal van de lamme man. Zijn vrienden brengen hem in contact met ...Lees verder »

Gezinsviering op paaszaterdag

04 april 2018, door Webmaster PHG

Terwijl buiten de eerste regendruppels het paasweekend inluidden, druppelden de eerste kerkgangers, voor de gezinsviering, de Maria Magdalenakerk binnen op zaterdag 31 maart. Binnen waren de lampen uit. Maar na een welkomstwoord van voorganger Edith Hertog ...Lees verder »

Gezinskerk 25 februari

01 maart 2018, door Webmaster PHG

Ouders en kinderen raakten niet uitgepraat over de vele gezichten van God. En wat zat er nu in de koffer? We bekeken een echte gebedsmantel, een mini-torarol met een jad en een mezouza, het kokertje ...Lees verder »

Goed bericht van de engelen op kerstavond

06 januari 2018, door Webmaster PHG

Het was een gezellige drukte in de Maria Magdalenakerk op kerstavond. Honderden mensen, groot en klein, kwamen naar de viering van de Gezinskerk. Al voordat de viering begon, zongen de MM-Kidzz de mooiste kerstliederen. Iedereen ...Lees verder »

Gezinskerk: rap Lucas 10

05 december 2017, door Webmaster PHG

Luister en kijk naar een sprankelende rap over het verhaal van de barmhartige Samaritaan, uitgevoerd door leerlingen van de Gaspard de Colignyschool uit Gent.

Lees verder »

Gezinskerk ‘Mensen helpen’

27 november 2017, door Webmaster PHG

Het thema was ‘Mensen helpen’. We hebben naar een filmpje gekeken over de barmhartige Samaritaan en we leerden daarvan dat we mensen moesten helpen als ze hulp nodig hebben en dat soms mensen helpen waar ...Lees verder »

Verslag ‘de eerste dag’

08 oktober 2017, door Webmaster PHG

De gezinskerk is weer begonnen op zondag 24 september. Dit keer luisterden we naar het ‘voorwoord’ van de bijbel: het gedicht over hoe God de mensen tot leven roept en zegt dat het goed is, zeer ...Lees verder »

Naar boven