Gezinskerk Verslag 2016-2017

Categorie voor berichten met een verslag van de gezinskerk in 2017.

Verslag van ‘Waar ben je veilig?’

15 maart 2017, door Webmaster PHG

We begonnen de gezinskerk van 12 maart met het luisteren naar het verhaal over het verloren schaap. Ook keken we daarbij naar de tekeningen van dit verhaal. Daarna zongen we een lied. Toen maakten de ...Lees verder »

Verslag van ‘Feest, leven met kleur’

23 februari 2017, door Pieter Hartman

De Gezinskerk van 12 februari 2017 was een feest, een leven met kleur. In een korte viering lazen we het gedicht: Het komt niet zomaar uit de hemel vallen Er is daar geen grote tovenaar We moeten er allemaal ...Lees verder »

Gezinskerk op kerstavond

27 december 2016, door Webmaster PHG

In Rijen leek de viering van de Gezinskerk op kerstavond een heel drukke kraamvisite. De kinderen kregen bij het binnenkomen een mooie gele ster en kleurpotloodjes, waarop ze mochten kleuren en schrijven. Tijdens de viering kregen ...Lees verder »

Verslag van ‘Handen en voeten’

24 november 2016, door Pieter Hartman

We deden onze jassen uit en gingen naar binnen. We begonnen om in een kring te zitten. De mevrouw vertelde dat we op moesten staan en onze ogen dicht moesten doen en op het voelen ...Lees verder »

Verslag van ‘Opa’s en oma’s’

24 november 2016, door Pieter Hartman

Het ging deze keer in de gezinskerk over wat nodig is om te groeien. Waarbij niet alleen water en voedsel nodig zijn maar ook liefde van je familie. En bomen symbool staan voor groeien. Ook ...Lees verder »

Naar boven