Verslag van ‘Wie zijn je echte vrienden?’

Gezinskerk 14-02-2016 tegelsOp zondagmorgen 14 februari was er een bijeenkomst van de gezinskerk in het Parochiecentrum in Rijen. Het was er gezellig druk, met veel ouders en veel jonge kinderen. Het thema van deze bijeenkomst was ‘Wie zijn je echte vrienden’. Een belangrijke vraag natuurlijk, waarover werd verteld en samen enthousiast over werd gesproken.
De kinderen schreven hun ervaringen op tegeltjes en er werden vriendschapskettingen gemaakt. Tegen het einde van de afscheidsviering van de pastors kwamen de ouders en kinderen verhaal doen van hun belevingen in het parochiecentrum en deelden zij de tegeltjes en vriendschapskettingen uit aan mensen in de kerk. Het werd een prachtige afsluiting van deze gezinskerk.
Graag tot de volgende keer met Palmpasen op zondag 20 maart in de Maria Magdalenakerk in Rijen of de Laurentiuskerk in Dongen.