Zomerse afsluiting – met vrienden kom je er wel!

17 juni 2018, door Webmaster PHG

De zomerse afsluiting van de gezinskerk is op 24 juni 2018 Kom je ook? Het wordt een spannende bijeenkomst. We gaan iemand volgen!
Vijf vrienden gaan op reis naar Jezus, maar één daarvan kan niet lopen. Bij het huis van Jezus is het een drukte van belang. Ze kunnen niet bij hem komen. Wat nu?
We volgen de vijf vrienden op hun weg. Elkaar dragen en gedragen worden. We ervaren hoe het is om elkaar helpen.
Trek stevige schoenen aan! En kom op zondag 24 juni met het hele gezin en iedereen die mee wil naar de parkeerplaats van de Duiventoren aan de Moerkensdreef in Dongen. Daar starten we om 10.00 uur en eindigen om 11.30 uur. We sluiten feestelijk af met broodjes en drinken. Aanmelden via email gezinskerk@parochieheiligegeest.nl. Geef aan met hoeveel personen je komt.
Tot 24 juni om 10.00 uur!
Werkgroep Gezinskerk