Palmzondag: ‘Met hart voor de mensen’

11 maart 2020, door Webmaster PHG

Vanwege de maatregelen i.v.m. het Coronavirus gaat deze bijeenkomst niet door.

Uitnodiging 5 april 2020

Zondag 5 april gaan we met alle kinderen en hun ouders palmpaasstokken maken. Daarna vieren we met iedereen Palmpasen. We nemen de stokken mee in een processie door de kerk want het is feest: Jezus komt in ons midden. Hij heeft een groot hart voor de mensen en wil je altijd helpen.
Wie wil jij helpen? Wie kan er een hart onder de riem gebruiken? De palmpaasstok geef je na afloop aan iemand die je blij wilt maken. Bijvoorbeeld iemand die ziek is, zich alleen voelt of verdrietig is of …?
Voor de palmpaasstokken en alle versieringen inclusief de broodhaan wordt gezorgd. Neem je ook iets mee van jezelf? De stokken geef je later weer terug.
Opgave vooraf is niet nodig. De kinderen van de Jozefschool hebben in de afgelopen weken geld gespaard voor de Vastenactie. In de viering in de Maria Magdalenakerk vertellen zij hierover.
Rijen 9.00 uur: palmpaasstokken maken in het parochiecentrum aan de Hoofdstraat 58.
Om 10.00 uur gaan we naar de viering in de Maria Magdalenakerk.