Kom jij ook naar Palmzondag?

01 maart 2018, door Webmaster PHG

Op Palmzondag 25 maart beginnen we om 10.00 uur in de St. Jozefschool met het maken van Palmpasenstokken en gaan we in processie naar de kerk. Het is feest. Dit feest is voor alle kinderen met hun ouders, maar speciaal ook voor de eerste communicanten. We vieren dat Jezus naar ons toe komt en ons altijd wil helpen.
Wie wil jij helpen? Wie kan er een steuntje in de rug gebruiken? De Palmpasenstok geef je na afloop aan iemand die je blij wilt maken. Bijvoorbeeld iemand die ziek is, zich alleen voelt of verdrietig is.
Voor de Palmpasenstokken, alle versieringen en de broodhaan wordt gezorgd. Je mag natuurlijk ook iets van jezelf meebrengen. Je hoeft je vooraf niet op te geven.
Kinderen van Zambia.
De kinderen van de St. Jozefschool hebben in de afgelopen weken geld gespaard voor de Vastenactie voor kinderen van Zambia. In de viering van Palmzondag vertellen zij erover.
Werkgroep Gezinskerk.