‘Samen onderweg’. Startviering Eerste Communie

18 januari 2018, door Webmaster PHG

Op zaterdag 27 januari start het Eerste Communie project met een viering in de Maria Magdalenakerk om 17.00 uur. Alle kinderen die dit jaar de Eerste Heilige Communie in de kerken van Molenschot en Rijen gaan ontvangen, worden verwacht bij deze startviering. Het thema van ons project is ‘Samen Onderweg’ en tijdens de viering willen we ‘Op reis gaan’. We gaan met Jezus mee om Hem beter te leren kennen. We willen echte vrienden en vriendinnen van Hem zijn. Daarvoor hebben we bagage nodig.
De aanstaande communicanten nemen een koffertje mee naar de kerk met daarop hun naam. Dat koffertje blijft in de kerk achter zodat wij allemaal kunnen zien wie er op reis zijn gegaan op weg naar het communiefeest. De kinderen krijgen tijdens de viering een nieuwe koffer met daarin een belangrijke inhoud die nodig is voor de reis.
Dus: 27 januari is een bijzondere dag voor alle communicanten! Tot dan!
Pastor Joost de Bont en de werkgroep Eerste Communie