Aanmelding Eerste Communie

18 oktober 2018, door Webmaster PHG

Vanaf het moment dat kinderen in groep vier zitten, kunnen ze hun Eerste Communie doen.
De kinderen nemen dan deel aan de Eucharistie en ontvangen voor het eerst de Heilige Communie.
Als je je Eerste Communie doet, kies je ervoor om je nadrukkelijker aan te sluiten bij de vrienden van Jezus. In de voorbereiding op de Eerste Communie gaan kinderen met elkaar en met de ouders in gesprek over Jezus van Nazareth en wat we van hem kunnen leren.
De Eerste Communie is in 2019 op 26 mei in Rijen en op 2 juni in Molenschot.
Het deelnemen aan de Eerste Communie zal het nodige vragen aan voorbereiding van zowel communicant als van de ouders/verzorgers.
Daarom nodigen wij u uit voor een informatieavond waarin de opzet zal worden toegelicht.
De ouders van kinderen die geboren zijn in 2011, in groep 4 zitten en ingeschreven staan in de ledenadministratie van de parochie ontvangen een persoonlijke uitnodiging.
De informatieavond is op donderdagavond 15 november om 20.00 uur in het parochiecentrum van Rijen (Hoofdstraat 58, ingang links aan de zijkant).
Na deze informatieavond kunt u uw communicant tot 11 december inschrijven via de website van de Parochie Heilige Geest.
Werkgroep Eerste Communie.