Eerste Communie 2016-2017

Categorie voor berichten over de eerste communie in 2017 die op de pagina van de Eerste Communie mogen verschijnen.

Verslag van de Eerste Heilige Communie in Rijen

21 mei 2017, door Webmaster PHG

Op de mooie zondagochtend van 21 mei 2017 kwamen Elise, Jolien, Catelijne, Valentina, Iris, Sjoerd, Pleun, Gijs, Maud, Eefje, Ruben, Sanne, Sven, Jelmer, Bram, Floris D., Yannick, Floris E., Lynna, Roos, Giel, Kiara, Joy, Lucas, ...Lees verder »

Verslag van Eerste Communie in de Annakerk

16 mei 2017, door Webmaster PHG

Wapperende vlaggen, een versierd kerkpad en vijf feestelijk uitgedoste, ietwat nerveuze kinderen wachtend voor de kerkdeur. Dit was de aanblik afgelopen zondag bij de Annakerk in Molenschot. Tijdens een sfeervolle eucharistieviering deden Thijs, Stijn, Evie, ...Lees verder »

Verslag van Startviering Eerste Communie

28 januari 2017, door Pieter Hartman

Op zaterdag 28 januari 2017 beleefden we in de parochiekerken van Rijen en Dongen de startviering van het Eerste Communieproject waarmee kinderen uit Dongen, Hulten, Molenschot en Rijen zich gaan voorbereiden op de Eerste Heilige ...Lees verder »

Planning Eerste Communie in 2017

01 november 2016, door Pieter Hartman

Er komen bijeenkomsten voor de kinderen samen en voor ouders en kinderen. Via de mededelingen tijdens de vieringen, in het parochieblad en deze website informeren wij u over de gang van zaken. Klik hier voor meer informatie over de verschillende ...Lees verder »

Naar boven