Driekoningen zingen voor de Magdalenakinderen

14 januari 2019, door Webmaster PHG

Op zondag 6 januari 2019 werd in Rijen de traditie van Driekoningen zingen voor de Magdalenakinderen voortgezet.
Er waren 9 groepjes van basisschool De Brakken die langs de deuren gingen om Driekoningen te zingen. Het geld dat ze daarmee ophalen is bestemd voor de 24 geadopteerde Magdalenakinderen die wonen in het SOS Kinderdorp Tela in Honduras.
Na het zingen op zondag 6 januari brachten de kinderen hun collectebussen naar het Parochiecentrum. Het tellen van de opbrengst is altijd een spannend moment. Er werd een mooi bedrag opgehaald van in totaal € 397,70; een prachtig gemiddelde van € 44,10 per groep. Het was gezellig in het parochiecentrum; de kinderen en de meegekomen ouders konden even napraten en genieten van koffie en warme chocolademelk. Door EmmydeFotograaf werden de groepjes vakkundig op de foto gezet. Het meedoen werd als een warme en plezierige opgave ervaren. De Magdalenakinderen in Honduras zullen blij zijn met onze steun, zeker omdat tijdens de collectes in de kerstvieringen € 1337,- geschonken werd voor dit goede doel. Hartelijk dank voor al uw bijdragen.
Namens de werkgroep Magdalenakinderen
Gerard de Graaf, gerardboven@gmail.com.