Vastenactie richt zich op het leren van een vak

13 maart 2020, door Webmaster PHG

De Vastenactie 2020 vraagt in de veertigdagentijd aandacht voor beroepsonderwijs en ondernemerschap in ontwikkelingslanden. Met een gedegen opleiding zijn mensen beter in staat een redelijk inkomen te verdienen en een eigen bedrijf op te zetten. Investeren in voortgezet onderwijs in bijvoorbeeld Zambia, is daarvoor hard nodig. Uw financiële bijdrage hiervoor is om vele redenen zeker de moeite waard.
In de weekendvieringen van zaterdag 28 en zondag 29 maart belichten we met het thema ‘Een tocht naar toekomst’ dit Vastenactieproject. Een collecte hiervoor is er met Pasen.
Of maak alvast je gift over op rekeningnummer: NL21 INGB 0000 0058 50 van Vastenactie Nederland. Wat je ook geeft, Zambia is er dankbaar voor! Kijk nog even op de website voor een overzicht van de kosten van onderwijs of het starten van een onderneming in Zambia.

Vanwege de maatregelen i.v.m. het Coronavirus gaat deze bijeenkomst niet door.

Vastenmaaltijd

Op maandagavond 30 maart organiseren we om 18.00 uur een Vastenmaaltijd in het Parochiecentrum in Rijen. Na een sobere maaltijd staan we stil bij het project ‘Werken aan je toekomst’. Peter van Hoof van de Bisschoppelijke Vastenactie vertelt erover. Opgeven kan via het secretariaat van de parochie.