Kerstpakket wordt kerstkado!

20 november 2020, door Webmaster PHG

Doneer een verzorgingsproduct op 11 en 12 december

Al ruim twintig jaar brengt de Diaconie van de Parochie Heilige Geest kerstpakketten bij mensen die het goed kunnen gebruiken. Dit jaar gaan we het anders doen. Samen met de Weggeefhoek Rijen maken we er een kerstkadootje van. Als je al onvoldoende geld hebt om dagelijkse boodschappen te doen, dan schieten artikelen voor lichamelijke verzorging er vaak bij in. Denk aan een fijne shampoo, zeep, deodorant, douchegel, tandpasta of gezichtscrème. De voedselpakketten blijven ook bestaan, want de Voedselbank neemt dit voor haar rekening.

Twintig jaar geleden vroegen we mensen om hun kerstpakket af te geven aan de parochie, zodat wij het aan anderen beschikbaar konden stellen. Deze actie werd in de loop van de jaren met hulp van de Rotary, basisscholen en acties bij de supermarkten een groot succes. De Voedselbank heeft afgelopen jaren de verspreiding van kerstpakketten op zich genomen en gaat nu ook de werving organiseren. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de Voedselbank deze mooie traditie voortzet.

De Diaconie organiseert nu samen met de Weggeefhoek Rijen een andere activiteit rond Kerst. We vragen uw hulp bij het geven van een kerstkadootje. In het weekend van 11 en 12 december staan wij bij Etos, Kruidvat, Jumbo en Albert Hein en vragen wij u een verzorgingsproduct in ons mandje neer te leggen. Wij maken er dan een mooi kerstkado van en bezorgen dit bij klanten van de Weggeefhoek in Rijen. Laten we er samen een groot succes van maken.
Diaconie Parochie Heilige Geest in samenwerking met de Weggeefhoek Rijen