Even minderen voor een ander

01 maart 2018, door Webmaster PHG

De werkgroep Vastenactie vraagt jaarlijks aandacht voor een project van de landelijke Vastenactie. In de parochie zijn verschillende activiteiten zoals een speciale viering in het weekend van 17 en 18 maart. Het thema van deze viering is: ‘Ik ben omdat wij zijn’.
Alles in het teken van het vastenproject van 2018 waarin aandacht gevraagd wordt voor armoedebestrijding in Mbala in Zambia.
Vastenactie steunt de Zusters van de Heilige Harten die de allerarmste mensen in het uiterste noorden van Zambia, waar de hiv-epidemie ongenadig heeft toegeslagen, helpen weer op eigen benen te staan.

Op maandag 19 maart kunt u deelnemen aan een sobere maaltijd in het Parochiecentrum in Rijen. Aanvang 18.00 uur. Petra Janssen van de Vastenactie Nederland vertelt ons dan meer over de armoede in Zambia. Uw deelname graag opgeven bij het secretariaat van de parochie 0161-222833 of info@parochieheiligegeest.nl. De kosten voor de maaltijd zijn € 3,00.
Werkgroep Diaconie